Om os

Hvem er vi?

Hos Klarup El-Service leverer vi varen – hver gang. Gennem vores solide erfaring og kompetencer inden for autoriseret elarbejde sørger vi for, at vores kunder efterlades med et solidt og holdbart resultat. Virksomheden består af 5 ansatte, der samlet set har over 40 års erfaring med elarbejde. Fra vores base i Klarup i Nordjylland løser vi opgaver og kører service for privat- og erhvervskunder i Klarup, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vores fokus er altid på at give en god kundeoplevelse. Det gør vi ved at udføre kvalitetsarbejde med stor omhu og sans for detaljen. Vi prioriterer at have god kommunikation og dialog med vores kunder.

Autoriseret og certificeret el-installatør

Vælg en elektriker, der laver arbejdet ordentligt. Hos Klarup El-Service er vi autoriserede el-installatører, og vi holder os løbende opdateret på nyeste teknologier og trends. Vi er medlem af TEKNIQ Installatørens Organisation og har desuden flere andre certificeringer, herunder Panasonic Pro-certificering og KMO-bevis til varmepumper.

Vil du høre mere om, hvem vi er?

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvem vi er, og hvad vi tilbyder? Så tøv ikke med at kontakte os på 77 99 92 70 eller info@klarupel.dk.

Ring døgnvagt
77 99 92 70