Belysning

Elektriker til belysning

Skal du bruge en elektriker, der kan hjælpe med at få belysningen til at spille? Hos Klarup El-Service har vi mange års erfaring på området. Belysning har en utrolig stor effekt på, hvordan det føles at opholde sig i et rum, og derfor kan rummets lyskilder have stor indvirkning på velvære og trivsel.

Vi hjælper dagligt mange kunder med at optimere på belysning og få mest muligt ud af lyskilder – og vi hjælper også gerne dig. Vi agerer gerne sparringspartner og kommer med råd og vejledning til, hvordan du får den mest optimale belysning. Gennem god dialog hjælper vi dig i hele processen, lige fra planlægning til udførelse af arbejdet. Og vi går ikke hjem, før du er tilfreds.

Energieffektiv belysning til erhverv

Klarup El-Service hjælper også gerne erhvervskunder i hele Nordjylland med at energioptimere belysningen. Med energieffektiv belysning kan du spare både energi og penge. Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for energioptimering til erhverv.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for belysning? Kontakt os allerede i dag på 77 99 92 70 eller info@klarupel.dk og få et uforpligtende tilbud.

Lysprojekt Aalborg

ALU-skinner og LED-bånd

Ring døgnvagt
77 99 92 70