Varmepumper

Montering og eftersyn af varmepumper i Nordjylland

Skal du have monteret en varmepumpe? Klarup El-Service har solid erfaring med montering af varmepumper i Nordjylland. Vi hjælper dagligt en bred vifte af kunder med at få optimeret på boligens varmekilder.

Luft til luft og luft til vand

Vi arbejder primært med luft til luft-varmepumper, men vi kan også hjælpe og vejlede om luft til vand-varmepumper. Vi hjælper gerne med at finde frem til, hvilken størrelse og model der er mest optimal til dine behov. Vi tilpasser løsningen til netop dit hus og de rum, der skal varmes op.

Klarup El-Service er Panasonic Pro partner, hvilket betyder, at vi er certificerede til at montere og servicere alle varmepumper fra Panasonic. Derudover har vi KMO-bevis, hvilket stiller garanti for kvaliteten af vores arbejde med varmepumper.

Eftersyn af varmepumper

Er det blevet tid til eftersyn af en eksisterende varmepumpe? For at overholde gældende lovgivning skal varmepumper efterses hvert femte år eller oftere. Klarup El-Service hjælper gerne med eftersyn af din varmepumpe.

Skal vi montere din varmepumpe?

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for montering og service af varmepumper? Kontakt os og få et tilbud på 77 99 92 70 eller info@klarupel.dk.

Ring døgnvagt
77 99 92 70