Energioptimering

Elektriker til energioptimering

Er du en virksomhed, der ønsker at skabe en grønnere profil? Eller er du privatperson, der gerne vil have en mere energieffektiv bolig? Klarup El-Service har stor viden og ekspertise inden for energioptimering, og vi hjælper gerne dig med at spare på energien.

Som elektriker med fokus på energioptimering tilbyder vi at være din sparringspartner i forbindelse med energioptimering. Vi kommer gerne med råd og vejledning i forhold til, hvilke områder, der kan optimeres for at spare energi. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder for at energioptimere.

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for energioptimering af belysning.

FlexMeter samarbejdspartner

Klarup El-Service samarbejder med FlexMeter og tilbyder detaljeret måling af strømforbruget i virksomheder og institutioner. FlexMeters løsning sparer strøm i virksomheder og er blandt andet optaget i energistyrelsens casebank på sparenergi.dk.

Klarup El-Service og FlexMeter sørger for det praktiske, og målingerne kan foretages i den periode det passer virksomheden. Læs mere om at spare strøm i virksomheder, eller kontakt Klarup El-Service for yderligere information.

Få hjælp til energioptimering

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for energioptimering? Så kontakt os på 77 99 92 70 eller info@klarupel.dk og få et uforpligtende tilbud.

Ring døgnvagt
77 99 92 70